2011. március 29., kedd

Első bejegyzés

Sziasztok!

Örömmel köszöntelek titeket itt, a Hajnali Ködön. Ez egy romantikus-fantasy történet lesz és remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. Mellesleg ennek a blognak van egy ikerblogja is amit Szepy ír, ezt pedig én, Alexis Diamond, de sokan Alicynek vagy Alynek ismertek. Na, akkor nem szaporítom tovább a szót itt van egy kis ismertető a történetről és valószínűleg az előszó van ma, vagy holnap fel fog kerülni. A támogatásnak (értsd;komiknak) még mindig nagyon örülök :)

Hajnali Köd;
A jó és a rossz harca sose ér végett. Az angyalok áldozatot hoznak és a hatalmas erővel rendelkező Anderson ikreket elválasszák egymástól, hogy megvédjék őket az Ördögtől. Ám a sors, jelen esetben Isten közös útra tereli a két lányt, akik két különböző életet élnek. Cassandra White a bátyjával Daniellel él a napfényes Los Angelesben, ahol a ő a suli üdvöskéje, a legmenőbb srác barátnője és látszólag semmi gondja sincs. De mi történik, ha a híres-neves új diák felborítja Cassy megszokott hétköznapi életét? Ha kiderül, hogy az eddigi élete nem volt más mint egy hatalmas hazugság?

Sötét Hajnal;
Angyalok és démonok. Jó és rossz. Sötétség és fény. Az örök ellentétek. Egy élet telis-tele hazugságokkal. Stefanie Black eddig azt hitte, hogy az élete átlagosnak mondható. Egy szerető nagy tesó, legjobb barátnő. A szerelem soha nem volt benne a szótárába. Nem volt szüksége egy pasira, aki mindig a nyakában liheg. Neki így tökéletes volt minden. De sajnos ott a múltidő. Michael egyszer csak bejelenti, hogy elakar költözni. Stefie nem megy bele, de sajnos olyat tesz, ami miatt kirúgják az iskolából és emiatt kénytelen bele menni a költözésbe. Emiatt pedig az élete fenekestül felfordul...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése